Проведена е специализирана полицейска операция в Тетевен

Проведена е  специализирана операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на 30 лица и 25 МПС и за установени нарушения са съставили 1 акт и 8 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата(ЗДвП), съобщават от ОД МВР Ловеч.

Вчера около 13.30ч. в с.Черни Вит, 43-годишна от плевенско село при управление на товарен автомобил «Рено» е загубила контрол над превозното средство и се е ударила в предпазна мантинела. Пробата на водачката за алкохол е отрицателна, прегледана е в ФСМП-Тетевен и е освободена. На жената е съставен акт за нарушение на ЗДвП.

20-годишна жителка на село Чифлик е пострадала при пътен инцидент в селото.
На 18 август около 11.30ч. в с.Чифлик, община Троян, 20-годишно момиче при управление на мотоциклет без регистрационен номер и без да притежава свидетелство за правоуправление, е загубила контрол над превозното средство и е паднала на пътното платно. Водачката е откарана за лечение в ловешката болница- без опасност за живота. Пробите й за алкохол и наркотици са отрицателни, съставен й е акт за нарушение на ЗДвП и е образувано досъдебно производство.

На 18 август около 11.25 часа, на пътя от с.Дълбок дол към с. Борима са се ударили товарен автомобил «Мерцедес Спринтер», с водач 20-годишен от Ловеч и товарен автомобил «Рено Мастер»-управляван от 52-годишен от Плевен. При сблъсъка са пострадали водачите и на двете превозни средства, които са откарани за последващо лечение в ловешката болница. Пробите им за алкохол са отрицателни. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и се изясняват причините за пътното произшествие.

 

Back to top button