Радка Бончевска-Атанасова – общински съветник

Радка  Бончевска-Атанасова ще се закълне като  общински съветник на мястото на юриста Владислав Шишков,  това се съобщава в Общинската избирателна комисия Троян.

С РЕШЕНИЕ № 252-ЧМИ Троян, 27.02.2021 са  предсрочно прекратени на пълномощията на общински съветник от ПП“ГЕРБ“ Владислав  Шишков на основание чл.30 ал.4 т.3 от Закон за местното самоуправление и местната администрация , Общинската избирателна комисия гр. Троян

С РЕШЕНИЕ № 253-ЧМИ Троян, 27.02.2021 ОИК Троян обяви за общински съветник следващия в листата на ПП „ГЕРБ“ кандидат – Радка Станкова Бончевска-Атанасова

Радка Станкова Бончевска-Атанасова - общински съветник
Владислав Шишков

Причината  за прекратяване пълномощията на Шишков  е започване  на работа в друг град.

Професионалното обучение допринася за развитие на промишлеността в региона

Радка Станкова Бончевска-Атанасова, омъжена, с едно дете. Работи от 25 години в Професионална гимназия по механоелектротехника – Троян, област Ловеч. 8 години е учител, като 2 години съвместява с длъжността Технически сътрудник. „От 2003 г. до 2009 г. бях заместник-директор и през последните единадесет години съм директор на гимназията.“, казва Радка Станкова Бончевска-Атанасова.
След 2009 година бяха придобити с акт за собственост учебните работилници в „ЕЛМА“ и „Машстрой“. С множеството спечелени проекти и реализирането им и със средства от бюджета, се обнови изцяло материално-техническата база на училището – в основната сграда и учебните работилници.
Всяка година учениците от ПГМЕТ – Троян участват в национални олимпиади и състезания по професии, където заемат челни /в първите трима/ и призови места.
По този начин се доприняся за развитието на професионалното образование и обучение в общината и популяризирането му сред учениците. Голяма част от нашите ученици остават да работят в община Троян и по този начин подпомагат развитието на промишлеността в региона ни.
За висок професионализъм и принос в развитието на средното и професионалното образование  Радка Станкова Бончевска-Атанасова е  награждавана многократно от РУО-Ловеч с грамоти и плакети и прием при Президента на Република България.

Източник:
Троян експрес
Back to top button