Разкриха хулигана, който счупи декоративната чешма в кв. „Вароша“ в Ловеч

Община Ловеч подчертава, че ще бъде безпощадна към подобни прояви

   Идентифициран е непълнолетният младеж, който на 25 април т.г. през нощта счупи декоративната чешма в кв. „Вароша“ в Ловеч.Разкриха хулигана, който счупи декоративната чешма в кв. „Вароша“ в Ловеч

     Самоличността му е разкрита от служители на общинското звено „Контрол и сигурност“, които прегледаха записите от въпросната нощ. Снимката е замъглена, за да се запази информацията за личните данни на младежа.

    На записа ясно се вижда как група от шестима младежи многократно се въртят около известната „Чешма с чаплите“, като един от тях чупи с крак чучура. Постъпката е несъвместима с нормите на обществено поведение и подлежи на обществено порицание.

    Тревожното е, че през април такъв инцидент става за втори път. Счупена седмица по-рано, чешмата е ремонтирана на 24 април и веднага след това пак е счупена, което вече е рецидив. 

    Община Ловеч подчертава, че ще бъде безпощадна към подобни прояви, които рушат и унищожават общественото имущество.

     Досега многократно са били идентифицирани и порицавани подобни хулигански прояви. Припомняме, че глоби и  порицание  отнесоха тримата хулигани, които замърсиха централната градска част на Ловеч  в нощта срещу 2 април 2019 г. 

Източник:
Община Ловеч, пресцентър

Свързани статии

Back to top button