Разследват кражби в Луковит и Тетевенско

Разследват кражба в  Луковит. Образувано досъдебно производство и се разследва кражба на домашно имущество и обзавеждане от къща в село Беленци, която не е постоянно обитавана. Сигнал за кражбата е получен на 01 февруари. Работата по случая продължава.

29 глоби с фиш и 10 акта по ЗДВП са съставили служителите на РУ Тетевен, в рамките на операция за подобряване на пътнотранспортната обстановка в общината. За времето от 21 до 30 януари полицаите са проверили общо 115 МПС и 128 лица.

На 31 януари в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал от ЧЕЗ АД, че от къща в село Изворче е извършено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел.енергия.

21-годишен мъж, който на 01 февруари около 15.00ч. в Ябланица е установен да управлява лек автомобил с прекратена служебно регистрация, е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Служители на РУ Тетевен след проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия са установили непълнолетно момче, като съпричастно към извършена на 01 февруари кражба на пари и цигари от хранителен магазин в с. Български извор. Откраднатата парична сума и стоки са предадени с протокол, а работата по случая продължава.

Back to top button