Регистрирани са 6 пътни инцидента за Област Ловеч

Регистрирани са 6 пътни инцидента за Област Ловеч от  петък до неделя на територията обслужвана от ОД МВР-Ловеч,  при които са пострадали 6 човека и са нанесени материални щети.

Образувани са 2 досъдебни производства и са съставени 4 акта по ЗДВП. Няма тежко пострадали участници в пътно-транспорните произшествия и само при един от инцидентите, водачът е шофирал след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.01 промила.

26-годишен жител на село Слатина е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 25 април около 23.00ч. е установен да управлява лек автомобил в Ловеч след употреба на наркотични вещества.

25-годишен от Троян също е задържан за наркотични вещества  в местното районно управление на МВР.  При извършен му личен обиск, в джоб на дрехите му е открито пакетче с прахообразно вещество, с бруто тегло 2 грама, което при полеви наркотест е реагирало на кетамин.

На 23 април в хале на сектор «Пътна полиция» при ОД МВР-Ловеч за пререгистрация е бил представен лек автомобил «Хонда», като при проверка в масивите на МВР е установено, че е обявен за издирване още през 2016 година от властите в Италия.

Превозното средство е иззето с протокол по чл.84, ал.2 от ЗМВР и работата продължава.

Регистрирани са 6 пътни инцидента  – информацията е от ОД на МВР Ловеч

 

 

Back to top button