Росен Веселинов е избраният нов управител на ОП „Общински пазари“ Троян

Росен Веселинов е избран след конкурс за управител на общинското предприятие "Общински пазари"

След    конкурс за избор на  нов управител на общинското предприятие „Общински пазари“  Троян е избран Росен Веселинов.  Решението на комисията на конкурса е подписано от кмета на Общината Донка Михайлова.

До конкурс се стигна поради това, че досегашният управител Николай Вълков е в пенсионна възраст.

Явили са се двама кандидати. Милена Камачaрова (оперативен работник) и Росен Веселинов – бивш юрист консулт на „Велде“ ЕАД Троян.

И двамата са показали много високо ниво на професионализъм. Те са представили много добри  бизнес планове.  С много малко Веселинов е надскочил  дамата  в оценката .

И така Росен Веселинов е избран за управител на ОП“Общински пазари“ за период от 3 години.

Едва ли е необходимо да представяме подробно Росен Веселинов. Прям, ерудиран, почтен. Общински съветник в три поредни мандата.

Средно образование е завършил във Ветеринарния техникум в Костинброд, а висше – в Техническия университет в Габрово, специалност Индустриален мениджмънт. Широките интереси и любознателността го карат да завърши и второ висше образование, право, в най-старото и авторитетно висше училище на България – Софийския университет. До скоро е бил старши юрисконсулт – във „Велде България“ АД.

Донка Михайлова сподели, че комисията работила по избора за управител на ОП „Общински пазари“, е впечатлена от  познанията на Милена Камачорова  като специалист и ще  продължат да взаимодействат с нея.

Back to top button