Седем автомобила изгоряха в Троян

Лек автомобил изгоря , а други 6 са с нанесени различни щети

На 14 януари в 01.15ч. в Районно управление  Троян е получен сигнал за горящ автомобил на ул. „Балкан“ в града. Незабавно към мястото на произшествието са изпратени екипи на РС ПБЗН и РУ Троян, като е установено, че огънят е обхванал и паркираните в близост още 6 леки автомобили. 

При инцидента няма пострадали хора.  Колите са собственост на жители от блока, които са били евакуирани заради пламъците тази нощ.

„Здравейте, днес в периода 00:45 до 01:20, сутринта, ако някой е минавал по улица „Балкан“ и е забелязал нещо подозрително относно някой в района и желае да го сподели с полицията те със сигурност ще искат да ви изслушат. Равносметката е 1 изгоряла и още 6  коли с нанесени щети.  Благодаря Ви предварително.“ Това е послание в социалната мрежа Фейсбук на  потърпевши  следствие пожара, троянци, които желаят да се разбере извършителят на деянието. Все още не е изяснено от институциите дали е умишлен палеж.

По случая е образувано до съдебно производство и работата на служителите на РУ Троян по изясняване на причините за пожара продължава под наблюдението на Районната прокуратура в града.

Източник:
ОД на МВР

Свързани статии

Back to top button