Скандал в частен дом в Троян

Скандал между  трима мъже от Троян, на възраст 40, 39 и 26 години е възникнал на 12 ноември. В РУ Троян е образувано досъдебно производство и за срок до 24 часа са задържани тримата ,  които са установени като съпричастни към скандал възникнал в частен дом в Троян, при който е счупен прозорец на къщата и задното и предно стъкло на паркиран пред нея лек автомобил. Работата по случая продължават служителите на РУ Троян., съобщиха от ОД МВР Ловеч

На 14 ноември в РУ Троян е образувано бързо производство срещу 52-годишен мъж, който е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1.85 промила. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян.

47-годишен мъж е установен след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ Тетевен, като извършител на кражба на портфейл със сумата от 500 лв., станала на 11 ноември в с. Български извор. По случая е започнала проверка и работа продължават служителите на РУ Тетевен.

20-годишен от плевенско село е задържан за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като на 12 ноември при извършена му полицейска проверка е установен да държи в джоб на яке 15 топчета със суха, зелено-кафява, тревиста маса -канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служителите на РУ Тетевен.

Източник:
ОД МВР Ловеч
Back to top button