Смениха ръководството на Агенция „Пътна инфракструктура“

Смениха ръководството на Агенция „Пътна инфракструктура“ Апостол Минчев е назначен за председател на Управителния съвет вътрешна информация от АПИ.

Заедно с него са освободени още професор Олег Асенов и Иван Досев.

Апостол Минчев е назначен за председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“. Той е строителен инженер по транспортно строителство със степен магистър. Има дългогодишен опит в проектирането и строителството на пътища. Ръководил е екип при изготвяне на проекти за пътни обекти и съоръжения. Бил е директор на Областно пътно управление Шумен.

За член на Управителния съвет на агенцията е назначен Веселин Пейков. Той е строителен инженер в направление изграждане на писти и магистрали с опит по специалността и в други държави. Инж. Пейков има опит в управлението на мащабни транспортни проекти, управление и проектиране на летища, проектиране и изграждане на пътни настилки.

За член на УС на АПИ е определен и Ивайло Денчев, който също е инженер по пътно строителство. Досега е бил директор на Областно пътно управление Плевен, като преди това е бил и на други позиции в него. Работил е и в частния сектор.

Смениха ръководството на АПИ
Георги Терзийски Досегашното ръководство е освободено заради плащане на аванси за обекти

Досегашното ръководство на Агенция „Пътна инфраструктура“ е освободено заради плащане на аванси за строително-монтажни работи за обекти, които нямат проектна готовност и разрешение за строеж към 26.05.2021 г.

Смениха ръководството  от  Министерството на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ)

 

Back to top button