Специализирана операция в Тетевен

Специализирана полицейска операция в Тетевен е проведена на 28 юли на територията на РУ Тетевен, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на 62 лица и 43 МПС, като за установени нарушения са съставили 7 глоби с фиш и 3 акта по ЗДВП.

Вчера специализирана полицейска операция насочена срещу битовата престъпност в малките населени места е проведена и на територията на община Угърчин, с участието и на служители от ЗЖУ-Плевен. Обходени и профилактирани в рамките на операцията са шест населени места, служителите са проверили 77 лица и 56 МПС, като за установени 17 административни нарушения са съставили 4 акта и 12 глоби с фиш.

В РУ  МВР Луковит е образувано досъдебно производство срещу 26-годишен жител на града, който вчера, в рамките на полицейска операция, при управление на лек автомобил от Луковит към с.Тодоричене е спрян за проверка и тестването му за наркотични вещества с drug chek 3000 е дало положителен резултат за тетрохидроканабинол. В отделени в превозното средство полицейските служители са открили и опаковка с около 1 грам вещество, което също е реагирало на тетрохидроканабинол. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и работата по случая продължава.

Back to top button