Стойчев започна срещите с директорите на териториалните структури

Стойчев – новоназначеният областен управител  на област Ловеч, започна срещите с директорите на териториалните структури започна срещите си с директорите на териториалните структури на централната власт.

Днес той разговаря с директора на областната дирекция на МВР старши комисар Станислав Великов и с директора на териториална дирекция „Национална сигурност“ Христо Христов. На срещите те го запознаха със ситуацията в дирекциите си и обсъдиха бъдещото си взаимодействие. Тримата поеха ангажимент за пълна откритост и съдействие в рамките на закона.
Стойчев изтъкна, че взаимодействието ще е в посока приоритетите на правителството: нулева толерантност към корупцията, активни антикорупционни действия и осигуряване спокойствието на обществото. Той посочи, че ще насърчи подаването на сигнали и ще бъде гарант, че нищо няма да бъде покрито и ще стигне до компетентните органи. Пасивността няма да реши проблема с корупцията, затова призоваваме обществото да съдейства, чадър няма да има над никого, обяви областният управител.
Срещите му продължават следващата седмица.

 

Back to top button