Светла памет за доктор Илияна Иванова

БЛС открива сметка за подпомагане на семействата и близките на починалите от COVID-19 медици

Доктор Илияна Иванова от инфекциозното отделение на МБАЛ в Сливен, 43 годишна, майка на едно дете, почина след заразяването й с COVID -19.
Тя е знаела, какво рискува, но  продължавала да работи. Съпругът й също е лекар.

  Българският лекарски съюз(БЛС) реагира светкавично, като обяви, че стартира дарителска кампания за набиране на средства за семействата и близките на починалите медици в битката с COVID-19, съобщават от пресцентъра на съюза.

Първата вноска по сметката в размер на 5000 лв. ще бъде направена от съсловната организация за семейството на д-р Илияна Иванова, която загуби битката с болестта.

В моменти като този по-важно от всякога е да останем заедно и да си помагаме! По-важно от всякога е да бъдем сплотени като съсловие и като общество и да не оставаме безучастни към болката на другите! По-важно от всякога е да покажем, че заедно можем да се справим и да помогнем!

Подробности за дарителската сметка и как може да бъде помогнато на семействата и близките на починалите медици ще бъдат оповестени в началото на седмицата.

Български лекарски съюз изказва своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на починалата д-р Илияна Иванова, както и на колегите й от МБАЛ Сливен.

БЕЛ на редактора: Тук е мястото да изразим нашата  благодарност към всички бели престилки, които спасяват нашия и на  други живота, както сега, така и преди, в България и по света.Господ да ги пази

Светла й памет!
Източник:
Български лекарски съюз

Свързани статии

Back to top button