Шахматен турнир „Тетевен оупън 21” от 7 до 15 август в Тетевен

„Тетевен оупън 21” – XXXV-ят шахматен турнир ще се проведе от 7 до 15 август в изложбените зали на НПГГСД „Сава Младенов” в гр. Тетевен. Турнирът по шахмат се организира от ШК „Ан Пасан”, ШК „Етър” и ШК „ЕЛИТ”, със съдействието на Община Тетевен.

Право на участие в турнира по шахмат имат всички шахматисти, подали заявка и одобрени от организационния комитет и заплатили турнирна такса от 50 лв. Участници над 60 г. /родени преди 1.1.1961/ и до 14 г. /родени след 31.12.2006/ – 30 лв., а шахматисти от Община Тетевен – 20 лв. GM, IM, WGM и WIM са освободени от такса.

Турнирът „Тетевен оупън 21” е регистриран във FIDE и е валиден за международно ЕЛО. Той ще се проведе в 9 кръга по Швейцарска система. За съставяне на двойките ще се използва програмата „Swiss Manager“. Класирането е според набраните точки, а в случай на равенство в точките ще се прилагат допълнителни показатели.

Заявките за участие в „Тетевен оупън 21”  се подават на е-mail: svetla_vt@yahoo.com, а списъкът на подалите заявка участници се обявява на сайта www.chess-results.com.

Teteven.bg

Teteven.bg - Актуални новини от Община Тететен
Back to top button