Троянските пожарникари с добри действия в СБАЛББ

Преди минути е авария в Белодробна болница Троян.  Това съобщиха свидетели и очевидци . Те разказват, че  се е чул  силен гръм. Всичко се е поразтресло. Според тях с гръмнали кислородни бутилки.

„В двора на Белодробната болница в град Троян се чу взрив и прозорците се разтресоха. Излязохме на терасата, виждаше се огън и се чуваше свистене от изтичане на газ. Подадохме сигнал на 112 и пожарникарите се отзоваха много бързо. Чух, че е от кислородни бутилки”, разказват сивдетели.

В момента служители на РУ на МВР Троян Полиция и троянската пожарна са на мястото. Реакцията е била светкавична отстрана на всички институции, за което им благодарим за предотвратяването на по-голяма беда.

„“Сигнал до 112 ни вдигна по тревога. Бяхме на място със зам. областния управител Илиян Тодоров, с момчетата на Пожарната и РУ на МВР. Тръба, водеща към кислородните бутилки, захранващи едно от отделенията на Белодробна болница се е пръснала. Няколкото болни с пневмонии веднага са захранени с кислород от кислороден концентратор. Няма риск нито за хората от квартала, нито за болните. Утре сутринта повредата ще бъде отстранена.„“

Благодарение на бързата реакция на  служители на РУ на МВР Троян Полиция и троянската пожарна  всичко е наред. Реакцията е била светкавична  отстрана на всички институции, за което им благодарим.

Очаквайте подробности.

Свързани статии

Back to top button