Полицейски операции са проведени в Ловеч, Луковит и Троян

В Ловеч, Луковит и Троян  служители на Полицейските упrавления  са извършили проверки.
В Луковит  са проверени   3 места за подслон, 4 заложни къщи, както и проверка на 27 лица и 27 МПС. За установени нарушения са съставили 1 акт по ЗБЛД и 5 акта и 14 глоби с фиш по ЗДвП.
В Троян са  проверени са 24 МПС и 25 лица, като за констатирани нарушения полицейските служители са съставили 5 глоби с фиш.
А в Ловеч полицейските служители са извършили проверка на 64 МПС и 81 лица и са съставили 12 глоби с фиш по ЗДвП.

На 17 януари около 12.15ч. в с.Дерманци за полицейска проверка е спрян лек автомобил, с водач 30-годишна жена от с.Торос. В хода на проверката, чрез използване на техническо средство е установено, че водачката шофира след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин. Жената е отказала да даде кръв за химичен анализ. Задържана е за срок до 24 часа, а в РУ Луковит е образувано бързо производтво по случая.

58-годишен мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ Луковит, след като вчера е получен сигнал и при последвала проверка, в частен имот в с.Ъглен обитаван от лицето, полицейските служители са открили и иззели незаконно притежавана ловна пушка, с неустановена марка и модел, с монтирана на нея оптична техника. По случая в РУ Луковит е образувано бързо производство.

Back to top button