В Тетевен засияха светлините на Коледната елха

В Тетевен засияха светлините на Коледната елха на 3 декември  и поводът събра малки и големи на пл. „Сава Младенов“, за да ги потопи в празнична атмосфера и да ги зареди с коледно настроение за предстоящите светли празници.
В навечерието на приближаващия празник – Рождество Христово, както и на Новата 2022 година, бих искала да отправя сърдечни пожелания за здраве, щастие и късмет. Вярно е, че винаги си пожелаваме здраве, но за пореден път се уверихме, че то е най-важното нещо в живота на всеки от нас, каза кметът на Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева малко преди да запали светлините на елхата.
Нека предстоящите празници бъдат изпълнени с много настроение, блясък на усмивки, радостни мигове и нестихващи човешки надежди за по-добро бъдеще, а светлината на святата Коледна нощ озарява пътя ни напред, пожела д-р Бояджиева на присъстващите.
Последва обратно броене, след което Коледната елха засия под светлините на празничната заря. Програмата на събитието включваше още музикални изпълнения и забавни игри за най-малките, подготвени от Снежанка и едно от джуджетата на Дядо Коледа. Накрая всички желаещи имаха възможността да се снимат с добрия старец.

Teteven.bg

Teteven.bg - Актуални новини от Община Тететен
Back to top button