Възстановиха елзахранването в повечето общини на област Ловеч

Според сайта на компанията ЧЕЗ  е възстановено  захранването на всички селища от община Ловеч, които бяха засегнати от обилния и мокър сняг, силния вятър и обледяванията. Екипите на дружеството продължават да работят в конкретни населени места по подадени от гражданите единични сигнали.

„Благодаря на колегите, които три дни работеха в тежки условия при непроходими пътища и в труднодостъпни местности, за да бъдат захранени с електроенергия всички жители в Ловешко. Благодаря и на местните власти, с които координирахме действията и които също ни съдействаха. Продължаваме да работим и няма да спрем до пълното възстановяване на захранването“, каза Виктор Станчев, главен оперативен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Нашият екип има  информация, че елзахранването е възстановено и  в останалите общини на областта. Все още има проблем в община Угърчин  според централата на ЧЕЗ.
Сигнали за нарушено електрозахранване може да се подават на денонощен телефон 0700 10 010, през сайта на ЧЕЗ Разпределение в секция „Контакти“ или по имейл на адрес: klienti@cez-rp.bg. Необходимо е да се посочва точен адрес за по-бързо локализиране на засегнатите участъци в населените места

Свързани статии

Back to top button
Close