Веселка Маринова от Троян е двукратен шампион

Веселка Маринова от Троян (преди от Борима), с  3 деца, отново победи в риалито – „Фермата“

Маринова (областЛовеч)e големият шампион във „Фермата“ – „Мостът На Времето!“. Тя спечели с 44 точки!
Аплодисменти за грандиозното представяне на този епичен финал и достойната игра през последните месеци в язовирното стопанство! Честито на победителя!

Честито на всички, които я подкрепиха!

Веселка победи благодарение на троянци и приятели с 15 точки и 29 %. Така тя събра 44 точки и изпревари Чавдар, който водеше с 42 точки.

Нека припомним, че Веселка(преди от Борима )бе първата жена , която спечели „Фермата“ преди 3 години. Така тя убеди всички ни, че победите й не са случайни!

Веселка Маринова от Троян (тогава беше от село Борима) – борбената и упорита, първата жена победителка, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалито „Фермата“ е изненадата за този сезон, според БТВ.

Освен Веселка, в риалито участва и майстор-керамичката Ралица Йовкова от Троян през 2021 г.

Благодарим на троянци, които подкрепиха нашето момиче.

Да напомним, че „Фермата“ е българската версия на риалити шоуто „The Farm“. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 г. по bTV. Водещи и продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички фермери се трудиха 99 дни наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце.

Back to top button