Високи награди за учители от град Левски в годината на COVID -19

Успешно завърши XXIII-ят Национален конкурс „Учител на годината“ – 2020, организиран от Синдиката на българските учители.
Кандидати от различни населени места бяха допуснати до Заключителния му етап. Те представиха своите разработки в 10 направления.
Учителите показаха задълбочена професионална подготовка, високи и трайни резултати в своята дейност, инициираха педагогически иновации.
Специално жури определи „Учител на годината“- 2020 от номинираните кандидати за всяко направление.
44-ма са носителите на Приза „Учител на годината“-2020  и  Специалната награда на Председателя на СБУ.
Щастлива съм да споделя, че и през 2020г. учителите от Община Левски се представиха блестящо.
В направление „Предучилищно възпитание и подготовка“  носител на Приза „Учител на годината“-2020 стана Снежина Иванова Любенова – учител в ДГ „Слънце“ – гр. Левски, а Специалната награда на Председателя на СБУ в направление „Начално образование“ получи Галина Богданова Кирилова- старши учител в ОУ „Максим Горки“ – гр. Левски.

Честита награда!
Пожелавам на колегите Любенова и Кирилова нови успехи.
Нека да продължават с желание да се обогатяват духовно, да се приобщават към националните и световни традиции и да повишават личното си и професионално самочувствие.
Искрено поздравявам ръководителите на ДГ„Слънце“ и ОУ “Максим Горки“ за големия успех на техните учители.
За участието си в конкурса „Учител на годината“ Снежина Любенова и Галина Кирилова бяха наградени  с Почетно отличие „Неофит Рилски“ от МОН и Грамота от Община Левски.
Радостно е, че при ограниченията на извънредната епидемична обстановка, наложена от пандемията на COVID-19, учителите от Община Левски работят всеотдайно и се представят достойно на всички форуми, в които участват.

Да са живи и здрави!
Дора Давидова
Предс. на Общ КС на СБУ – Левски

Back to top button