Жена от Тетевен е починала следствие задушаване с въглероден оксид

В с.Румянцево е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа,

На 25 януари около 09.00ч., на тел.112 е постъпил сигнал, че от прозорците на къща в Тетевен се забелязва да излиза пушек. На място незабавно е изпратени екипи на РС ПБЗН-Тетевен и Районно управление на МВР (РУ) Тетевен, като в задимената къща е открит трупа на 84-годишна собственичка на имота, самотно живееща.
По първоначална информация инцидентът е възникнал на първия етаж, като няма данни за умишлен палеж или упражнено насилие. Трупът на жената е откаран за оглед и аутопсия в МБАЛ-Ловеч, като най-вероятната причина за настъпилата смърт е задушаване с въглероден оксид. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължава РУ Тетевен.

На 25 януари, на територията обслужвана от РУ Угърчин е проведена специализирана операция съвместно със служители на ЗЖУ-Плевен. В хода на предприетите действия полицейските служители са обходили 7 населени места, проверили са 57 лица и 46 МПС, като за установени 9 нарушения са съставили 2 акта и 6 глоби с фиш по ЗДвП и са връчили 2 електронни фиша.

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на «ЕРМ Запад», че от частен дом в с. Румянцево е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на употребената енергия.

Back to top button