Жена самокатострофира по пътя Тетевен – Гложене

Жена самокатострофира по пътя Тетевен – Гложене на 18 март около 17.40 ч.  56-годишната жена при управление на лек автомобил е загубила контрол върху превозното средство, напуснала е пътното платно и се е блъснала в крайпътна скална маса. След инцидента водачката е откарана за преглед в болница, след което е освободена. Пробата й за алкохол е отрицателна, съставен е акт за нарушение на ЗДвП.

На 19 март в РУ Угърчин е образувано бързо производство срещу 30-годишен жител на с.Български извор, който при управление на лек автомобил на път 402 в посока Троян, е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира без да притежава свидетелство за правоспособност и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Мъжът е задържан , а работата по случая продължават служителите на РУ Угърчин.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че на 20 март около 01.40ч. е разбит търговски обект в града и са отнети козметика и сладкарски изделия, на обща стойност около 25 лева. Проведени са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които служителите на РУЛовеч са установили 15-годишно момче, което с постановление на прокуратурата е привлечено като обвиняемо за извършено престъпление по чл.195, ал.1 ,т.3, предл. 2-ро във връзка с чл.194, ал.1 във връзка с чл.63, ал.1, т.3 от НК. Работата по случая продължава

Източник:
ОД МВР Ловеч
Back to top button