ГЕРБ се регистрира в ЦИК за изборите през октомври

ГЕРБ се регистрира в ЦИК за изборите през октомври. С амбиция за успешно представяне на вота, коалицията ГЕРБ-СДС беше първата, която подаде документи за регистрация. Те внесоха над 37 000 подписа.

„Разбира се, има огромно значение кой е първи и кой е втори. За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Това е голямата ни задача. Ще водим спокойна разумна кампания”, заяви Дончев.

По време на предизборната си кампания от ГЕРБ ще предложат решения за кризите, в които е изпаднала България. Това заяви Томислав Дончев, след като партията се регистрира в ЦИК за изборите през октомври.

Подадохме документи за регистрация, бяха приети без забележка, благодаря на всички наши членове и симпатизанти, които за 2 дни събраха над 37 000 подписа. Вярвам и съм убеден, че добрите резултати и доброто сътрудничество между най-старата демократична партия и най-голямата дясна партия в България ще доведе до успешното представяне на тези избори. Това каза административният секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов при регистрацията на партията в ЦИК за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.

Томислав Дончев заяви, че най-голямата цел на тези избори ще бъде да се върне доверието чрез решения за изход от всички кризи, в които е затънала България. „За нас е изключително важно България да скъса с политическата шарлатания. Политиката трябва да има смисъл, това, което казваш да има смисъл, да поражда резултат, защото последната година управляващите казват едно, а правят друго“, каза Томислав Дончев. Той даде за пример риториката от бившите управляващи срещу Газпром, които в същото време са купували руски газ през посредници.
Думите в политиката отново трябва да значат нещо, категоричен бе Томислав Дончев и добави, че коалицията ГЕРБ-СДС ще води спокойна и разумна кампания.

Back to top button