Избраха новото областно ръководство на БСП

Днес, 09.11.2020 г., при спазване на всички епидемиологични мерки бе избран нов Областен съвет на БСП област Ловеч.

Дневният ред на заседанието бе от няколко точки. Отчет за изминалия период, избор на нов Областен съвет и точка – други.

Минчо Казанджиев отчете дейността на съвета за изминалите 4 години. Бяха отчетени грешки и бяха чути предложения за подобрение дейността на социалистите в областта.

Изборът на новия състав на областното ръководство мина бързо и много организирано. За разлика от други години имаше и избор за зам.-председател. Причината е, че ако председателят е възпрепятстван по някакви причина, да им човек, който да поеме неговата дейност.

С пълно мнозинство за председател бе избран Минчо Казанджиев (последен мандат – по новия правилник на червените), а за негов заместник, Росен Веселинов, който е много успешен председател на ОбС на БСП -Троян.

Гости на заседанието бяха Ирена Анастасова заместник председател на БСП, която е и депутат в 44-то Народно събрание, както и Евгений Белий член на НС на БСП . Също присъстваха депутатите от 11-ти Ловешки избирателен район д-р Валентина Александрова и Милко Недялков, които са членове на областния съвет.

Всички си пожелаха успешна работа.

Back to top button