Изявление на „ПИК НЮЗ“ ЕООД заради Манолова

На електронната поща получихме писмо на сайта Областта, което съдържа изявление на „ПИК НЮЗ“ ЕООД по повод Мая Манолова. Публикуваме текста без редакция

Във връзка с опити за натиск от страна на Мая Манолова върху свободни медии в България и заплахи срещу свободата на словото, изпращаме следното изявление:

„ПИК нюз“, издател на агенция ПИК, завежда серия от дела срещу физическото лице Мая Божидарова Манолова – Найденова на обща стойност 500 000 лв., се казва в изявлението
Инкриминираният период обхваща нейни медийни изявления и действия от 2019 – 2021 г.
Претенцията е за уронване на доброто име на медията, оклеветяване, нанасяне на материални и морални щети, осуетяване на рекламни договори и бизнес сделки, пропуснати ползи в рамките на стотици хиляди левове.

Сумата, която определи съдът, ще бъде дарена на домове за възрастни и умствено изостанали хора.
Възрастните хора не трябва да остаряват като Мая Манолова. Трябва да се остарява красиво, достойно, като катедрала, а не като бардак. Мястото на една почтена българска баба не е на Околовръстното или в офиса на Васил Божков, а с книжка приказки в ръка край бебешката количка на внуците.

Агенцията ПИК няма повече да позволява на Мая Божидарова Манолова – Найденова да упражнява върху нас неудовлетворения си сексуален комплекс от Бойко Борисов.
Сексуалните страдания на Мая Манолова са проблем на съпруга й Ангел Найденов, не на агенция ПИК.
Време е този пошъл сюжет да излезе от публичността и медиите и да бъде регулиран в съдебна зала. Където ще се извадят всички факти и обстоятелства, прикривани години наред от общественото внимание.

Адвокатите на ПИК в момента систематизира съставомерните деяния на Мая Манолова спрямо медията ни и скоро ще приключат с оформянето на исковите молби. Когато това се случи, исковете ще бъдат публикувани в целостта им.

„ПИК НЮЗ“ ЕООД

Свързани статии

Back to top button