Троянецът Минчо Казанджиев оглави Ловешкото БСП

Корнелия Нинова: Всеки сам да избере по съвест за кой кандидат ще гласувана Конгреса

Троянец бе избран за лидер на  БСП Ловеч.

Днес се проведе Отчетно-изборната конференция на Общинската организация на БСП Ловеч. След много  бурни изказвания   и дебати след изслушаните отчети от вече бившия  председател Мария Лилова, на общинските съветници, на депутата Милко Недялков и на контролно-ревизионната комисия, социалистите избраха с 40 гласа (21 за Доротея Цанкова) за председател на ОС на БСП Ловеч Минчо Казанджиев. За този пост имаше 5-ма предложени кандидати. Валентина Янкова, Димитър Горов, Страцимир Петков. След дадения отвод на трима в битката за вота на своите съмишленици останаха само Минчо Казанджиев и Доротея Цанкова (и двамата са общински съветници)

На конференцията гости бяха лидерът на БСП Корнелия Нинова и депутатът Кирил Добрев.  Към тях както и към депутата Милко Недялков, и общинските съветници бяха отправени много критики.

„Лявата ръка не знае какво  прави дясната“, така започна своето слово преди  избора Минчо Казанджиев и изложи своята стратегия за излизане от кризата  и победа в следващите избори.

Минчо Казанджиев е с троянска жилка. Родом е от село Терзийско, от 2003 до 2015 година е бил кмет на Община Ловеч. Член на Ротари клуб. Понастоящем е общински съветник.

Back to top button